Aangekomen in Ta'iz - Reisverslag uit Sanaa, Jemen van Frank & Erwin - WaarBenJij.nu Aangekomen in Ta'iz - Reisverslag uit Sanaa, Jemen van Frank & Erwin - WaarBenJij.nu

Aangekomen in Ta'iz

Door: Frank & Erwin

Blijf op de hoogte en volg Frank & Erwin

04 Maart 2008 | Jemen, Sanaa

Rond 11:00 uur lokale tijd, arriveerde de taxi om ons naar Ta'iz te vervoeren. De trotse eigenaar van de Mercedes, die nog ouder is dan ons, staat nog even zijn voorruit te poetsen. De koffers inladen en daar gaat'ie dan. Een reis van ongeveer 4,5 uur van Sanaa naar Ta'iz.

Massa's auto's krioelen kris kras door elkaar op een breed stuk wegdek. Het is letterlijk en figuurlijk een grote chaos. Alles wat in Nederland verboden is, is hier de normaalste zaak van de wereld. Iedere manoeuvre wordt voorafgegaan door geclaxonneer. Het toeteren is niet agressief bedoeld, maar is om elkaar te waarschuwen.

Mooie landschappen flitsten ons voorbij. Yemen is een prachtig land met zeer vriendelijke mensen. Na ruim 4,5 uur rijden kwamen we dan eindelijk aan bij de plaats bestemming!

Bekijk al onze foto's op de volgende website:

• 04 Maart 2008 - 21:45

Joke&Bennie&Niels:

Hallo Frank en Erwin, het is goed te horen dat jullie goed zijn aangekomen.
    De weblog is een goed idee,hier kunnen jullie mooi alles doorgeven wat er te melden is.
    We wensen jullie nog veel succes met de opdracht en nog veel plezier, maak er wat van.
    Groeten:Joke,Bennie en Niels

• 05 Maart 2008 - 00:20

Laura (van Lars :P):

Zooo jeetje, ik zou dat vliegtuig niet hebben overleefd!
    Dapper hoor hahaha..
    Heel veel plezier in daar en pas goed op!

liefs, laura

• 05 Maart 2008 - 17:35

(S) Tim :P:

hallooooo E'win

ik heb je foto's gechecked, en zag mie daar über lijpe, te mooi gedesignde klerenhangers hangu (H)

breng er ff 1 mee wil je...

doe gekke dingen en luister neit naar mij..

laterzz goooozzaaaaaa

gr timskie

Frank & Erwin

Welkom op ons weblog! Voor onze afstudeerscriptie zullen wij van af 3 maart tot 8 mei verblijven in Ta'iz, Jemen. Wij zullen namens Vitens-Evides International BV (VEI) werkzaam zijn bij het lokale waterbedrijf TWSLC te Ta'iz. VEI heeft een public-private partnership met het lokale waterbedrijf. Onze afstudeerscriptie zal gericht zijn op de financiële huishouding van het bedrijf. Groeten, Frank & Erwin

Actief sinds 23 Juli 2012
Totaal aantal bezoekers 42092