Op het werk
Door: Frank & Erwin
Blijf op de hoogte en volg Frank & Erwin
11 Maart 2008 | Jemen, Sanaa
De werkdagen zijn hier van 8:00 uur s'ochtends tot ongeveer 13:00 uur s'middags. In de middag gaan de mannen Qat (bladeren met drugs eigenschappen) kauwen. Later komen sommigen nog terug om van 16:00 tot 18:00 te werken. s'Middags is er voor ons de mogelijkheid om in Bait Sanabani (onze verblijfplaats) verder te werken.
Al met al zijn we redelijk veel te weten gekomen afgelopen werkweek. We hebben een uitdraai van alle kosten van 1 maand van 2007 weten te regelen, deze dient nog wel vertaald te worden naar het Engels. Het vertalen van door ons gemaakte stukken en vice versa kost ook heel veel tijd. Verder hebben we uiteindelijk heel wat informatie weten te bemachtigen over de organisatie en systemen binnen het bedrijf.
Het is een hele uitdaging om hier te werken, maar we hebben er veel plezier in! Morgen hebben we nog een gesprek met de financiële manager om te proberen wat meer informatie te krijgen over de financiële inrichting en gang van zaken van het bedrijf.
Bekijk al onze foto's op de volgende website:
13 Maart 2008 - 17:57
Roos:
Hoi Frank en Erwin
Lekker weekend nu voor jullie? Wij mogen nog even door. Ik denk dat het voor jullie wel een hele ervaring is om in zo'n andere "werkcultuur"bezig te zijn. geniet van het weekend en tot milas maar weer, dat is wel erg leuk hoor! Groetjes van Roos